Jadłospis

PONIEDZIAŁEK 27.10.

 Zupa fasolowa na wywarze warzywnym (2, 3)

Ryż z jabłkiem (1, 3)

Sałatka owocowa

Kompot śliwkowy

 

   WTOREK 28.10.

Filet gotowany w sosie koperkowym (1, 3)

Ziemniaki z koperkiem

Surówka z jabłka i marchwi (3)

Kompot wieloowocowy

  

 ŚRODA 29.10.

Zupa kapuśniak z białej kapusty na wywarze mięsno-warzywnym (2)

Bouef Strogonow (1)

Kasza jęczmienna

Sok

 

  CZWARTEK 30.10.

Spaghetti mięsno-warzywne (1, 3)
Owoc
Kompot jabłkowy
 
 PIĄTEK 31.10.
Kotlet rybny (1, 4, 5)
Ziemniaki z koperkiem
Surówka z kapusty kiszonej
Kompot truskawkowy

  

 
Alergeny:
1 - gluten, 2 - seler, 3 - mleko, 4 - jaja, 5 - ryba, 6 - nasiona sezamu, 7 - gorczyca, 8 - orzechy