Jadłospis
PONIEDZIAŁEK 23.06.
Kapuśniak z kiszonej kapusty na wywarze mięsno-warzywnym (2)
Pierogi z twarogiem sosem śmietanowo-truskawkowym (2, 3)
Sok
WTOREK 24.06.
Sznycle drobiowe (1)
Ziemniaki z koperkiem
Marchew mini gotowana (1, 3)
Kompot
ŚRODA 25.06.
Krupnik na wywarze mięsno-warzywnym (2)
Klopsy smażone (1, 4)
Ziemniaki z koperkiem
Surówka z pomidora , ogórka i szczypiorku
Kompot
CZWARTEK 26.06.
Zupa pomidorowa z makaronem na wywarze mięsno-warzywnym (1, 2, 3)
Bitki ze schabu w sosie własnym (1)
Kapusta biała zasmażana (1, 3)
Kompot
PIĄTEK 27.06
Obiady nie są wydawane.
Alergeny:
1 - gluten, 2 - seler, 3 - mleko, 4 - jaja, 5 - ryba, 6 - nasiona sezamu, 7 - gorczyca, 8 - orzechy