Jadłospis
PONIEDZIAŁEK 27.10.
Zupa fasolowa na wywarze warzywnym (2, 3)
Ryż z jabłkiem (1, 3)
Sałatka owocowa
Kompot śliwkowy
WTOREK 28.10.
Filet gotowany w sosie koperkowym (1, 3)
Ziemniaki z koperkiem
Surówka z jabłka i marchwi (3)
Kompot wieloowocowy
ŚRODA 29.10.
Zupa kapuśniak z białej kapusty na wywarze mięsno-warzywnym (2)
Bouef Strogonow (1)
Kasza jęczmienna
Sok
CZWARTEK 30.10.
Spaghetti mięsno-warzywne (1, 3)
Owoc
Kompot jabłkowy
PIĄTEK 31.10.
Kotlet rybny (1, 4, 5)
Ziemniaki z koperkiem
Surówka z kapusty kiszonej
Kompot truskawkowy
Alergeny:
1 - gluten, 2 - seler, 3 - mleko, 4 - jaja, 5 - ryba, 6 - nasiona sezamu, 7 - gorczyca, 8 - orzechy