Jadłospis

PONIEDZIAŁEK 23.06.

Kapuśniak z kiszonej kapusty na wywarze mięsno-warzywnym (2)

Pierogi z twarogiem sosem śmietanowo-truskawkowym (2, 3)

Sok

 

   WTOREK 24.06.

Sznycle drobiowe (1)

Ziemniaki z koperkiem

Marchew mini gotowana (1, 3)

Kompot

 

    ŚRODA 25.06.

Krupnik na wywarze mięsno-warzywnym (2)

Klopsy smażone (1, 4)

Ziemniaki z koperkiem

Surówka z pomidora , ogórka i szczypiorku

Kompot

 

  CZWARTEK 26.06.

Zupa pomidorowa z makaronem na wywarze mięsno-warzywnym (1, 2, 3)
Bitki ze schabu w sosie własnym (1)
Kapusta biała zasmażana (1, 3)
Kompot
 
  PIĄTEK 27.06
Obiady nie są wydawane.

 
Alergeny:
1 - gluten, 2 - seler, 3 - mleko, 4 - jaja, 5 - ryba, 6 - nasiona sezamu, 7 - gorczyca, 8 - orzechy