Jadłospis
PONIEDZIAŁEK 18.11.
Zupa ziemniaczana na wywarze warzywnym (1, 2, 3)
Łazanki mięsno-warzywne (1)
Sok
WTOREK 19.11.
Gołąbki w sosie pomidorowym (1, 3)
Ziemniaki z koperkiem
Owoc
Kompot jabłkowy
ŚRODA 20.11.
Rosół z makaronem (1)
Potrawka z kurczaka (1, 3, 4)
Ryż na sypko
Surówka z marchwi i jabłka (3)
Kompot wieloowocowy
CZWARTEK 21.11.
Zupa kalafiorowa na wywarze warzywnym (1, 2, 3)
Spagheti mięsno-warzywne (1, 3)
Kompot jabłkowy
PIĄTEK 22.11.
Panierowany filet z miruny (1, 4, 5)
Ziemniaki z koperkiem
Surówka z kapusty kiszonej
Kompot truskawkowy
Alergeny:
1 - gluten, 2 - seler, 3 - mleko, 4 - jaja, 5 - ryba, 6 - nasiona sezamu, 7 - gorczyca, 8 - orzechy